Novosti, Poduzetništvo | Autor: | 31. Listopad 2016. | 0 komentara

Algebra podijelila vrijedne Oracle vouchere sudionicima HrOUG konferencije

HrOUG-logo-2014
0 Flares 0 Flares ×

european_union-300x100-1

HrOUG konferencija i ove je godine opravdala naziv najvećeg i najznačajnijeg godišnjeg okupljanja Oracle zajednice u Hrvatskoj i regiji. Od 18. do. 22 listopada u Rovinju su predstavljena najbolja rješenja s prošlogodišnje konferencije, te analizirane novosti iz područja Oraclea, IT razvoja i implementacije. Algebrini stručnjaci pobrinuli su se da svi prisutni dobiju nove informacije iz područja Oracle edukacija, a sretne polaznike nagradili su voucherima za besplatan certifikacijski ispit. 

Osim informacija o isplativosti ORACLE edukacija, na Algebrinom predavanju “IT obrazovanje: najsigurniji put prema poslovnom i osobnom razvoju” bilo je govora i o financijskom teretu obrazovanja zaposlenika za mala i srednja poduzeća, te kako za isto pronaći rješenja u  EU fondovima.

Osim važnih informacija, Algebra je kao jedan od pokrovitelja konferencije organizirala za sudionike i nagradno izvlačenje. Desetorica najsretnijih polaznika konferencije tako su dobila besplatni Oracle certifikacijski ispit (Oracle Certification Proctored Exam) vrijedan više od 2000 kuna. Osim toga, svi posjetitelji Algebrinog predavanja dobili su i popuste na službene Oracle treninge Oracle Database 12c: Administration Workshop Ed 2 i Oracle Database: SQL and PL/SQL Fundamentals.

1

3

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Sadržaj ove internetske stranice isključiva je odgovornost POU

Algebra

2

Autor: Pokreni posao