Novosti, Poduzetništvo | Autor: | 28. Listopad 2016. | 0 komentara

ICT Gold Awards 2016. – Top 50 najutjecajnijih žena u hrvatskom ICT-u

48b1f633439ad329ede7505a627bd66d
0 Flares 0 Flares ×

european_union-300x100-1

Portal IT Biz Crunch i medijska kuća VIDI organizirali su konferenciju ICT Gold Awards gdje su dodijeljene nagrade za najbolje ICT implementacije u 2016. godini u tri kategorije koje su pokazale tehnološki zrele projekte kojima su njihovi kupci dali potvrdu vjerodostojnosti i kvalitete tehnološkog rješenja u kojeg su investirali.

U kategoriji Business Intelligence nagradu je dobila tvrtka Poslovna inteligencija d.o.o. za rješenje “Orbico – Analitika na dlanu”. U kategoriji IT infrastructure nagradu je dobila tvrtka SV Group d.o.o. za rješenje “Unaprjeđenje ICT infrastrukture informacijskog sustava Zagrebačke Banke”, a u kategoriji Billing System nagradu je dobila tvrtka Vipnet d.o.o. u partnerstvu s tvrtkom Semper tehnika d.o.o. za rješenje “mAutopraonice”.

18-člani žiri sačinjen od urednika i urednica, novinara i novinarki te C-level menadžera poznatih kompanija nakon višemjesečnog istraživanja doprinosa hrvatskom ICT-u odabrali su 50 najuspješnijih žena u IT-u. U Top 50 najutjecajnijih žena IT industrije u Hrvatskoj odabrana je Lidija Kralj, savjetnica za obrazovanje u Algebri, profesorica matematike i informatike, članica Nacionalnog vijeća za odgoj i obrazovanje i eTwinning ambasadorica.

1

3

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Sadržaj ove internetske stranice isključiva je odgovornost POU

Algebra

2

Autor: Pokreni posao