Izazov za darovite lidere

Natjecanje talentiranih poslovnih ljudi

Sudionike natjecanja očekuje zadatak koji priprema Algebrin MBA tim
Sudionike natjecanja očekuje zadatak koji priprema Algebrin MBA tim

Turnir darovitih voditelja (“Leadership Talent Tournament”) u organizaciji Algebrinog MBA e-Leadership studija, namijenjen je tvrtkama koje žele osposobiti vlastite ljude u vještinama vođenja okušavši ih na konkretnim poslovnim slučajevima.

Natjecanjem će se testirati širok raspon vještina poslovnog vođenja, kako na razini timova u cjelini, ali i njihovih pojedinih članova. Testirati će se analitičke vještine, sposobnost strateškog planiranja i razmišljanja pa sve do međuljudskih vještina i vještina budžetiranja i financijskog planiranja.

Sudionike natjecanja očekuje zadatak koji priprema Algebrin MBA tim. Poslovna simulacija je osmišljena kao igra u kojoj će sudionici pokazati svoja teorijska i praktična znanja.

Prošlogodišnje izdanje ovog natjecanja ostavilo je dobar dojam na vodstva kompanija iz područja turizma, financija, maloprodaje, farmaceutike, marketinga, energetike i informacijsko-komunikacijskih tehnologija, a ove godine pristup je dodatno razrađen kako bi iskustvo rješavanja konkretnih poslovnih slučajeva bilo korisno još širem auditoriju.

Žiri se sastoji od tima MBA programa Visokog učilišta Algebra, vanjskih suradnika i predavača, HR menadžera i ostalih stručnjaka.

Prijave su besplatne a vrijednost nagradnog fonda veća je od 200 tisuća kuna, što će finalisti moći iskoristiti za e-Leadership MBA studij, Mini MBA program ili specijalizirane poslovne module koje provode Algebra i Sveučilište Indiana.

Pobjednike očekuje vaučer u vrijednosti od 135 tisuća kuna, a sve sudionike pokloni iznenađenja. Za iznimno kvalitetne i dobro razrađene ideje, stručni žiri će ponuditi podršku u daljnjem razvoju projekata kroz besplatne usluge Algebra LAB-a, Algebrinog razvojnog i start-up centra.

Prijave za Leadership Talent Tournament otvorene su do 1. lipnja, a natjecanje će se održati u Zagrebu, 7. lipnja 2019.

Za više informacija i prijavu, zainteresirani timovi trebaju posjetiti: www.algebra.hr/mba/about/leadership-talent-tournament/sign-up/.

Algebrin MBA program e-Leadershipa ove jeseni upisuje svoju četvrtu generaciju studenata. MBA program provodi se u suradnji s jednom od najboljih američkih poslovnih škola, Kelley School of Business Sveučilišta u Indiani.
___

%d blogeri kao ovaj: