Novosti, Projekt "e-MOBIL" | Autor: | 19. Prosinac 2013. | 0 komentara

Najavljujemo: “Mobile App Connect” u Osijeku

eMOBIL
2 Flares 2 Flares ×

Pridružite se rastućoj osječkoj start-up sceni i podržite predstavljanje novonastalih Android mobilnih aplikacija u sklopu EU projekta e-MOBIL! Kako bismo odabrali najbolje aplikacije i upoznali polaznike projekta s ključnim osobama osječke i hrvatske IT scene, organiziramo networking event uz odabir najboljih aplikacija (Mobile App Connect) u Osijeku, 16. siječnja 2014!

Pozivamo vas da nam se pridružite u četvrtak, 16. siječnja 2014, u hotelu Waldinger, u Osijeku, s početkom u 11:00 sati, na događaju Mobile App Connect Osijek. Radi se o predstavljanju timova iz istočne Hrvatske, koji su u sklopu EU financiranog projekta e-MOBIL, pod mentorstvom naših vodećih stručnjaka s domaće start-up i IT scene, razvijali mobilne aplikacije na Android platformi. Na Mobile App Connect Osijek predstavit će aplikacije koje su nastale tijekom ovog projekta, a stručni će žiri odabrati najbolje i najperspektivnije među njima.

e-MOBIL projekt je financiran od Europske unije, s ciljem da dodatno potakne osječku start-up scenu. Kroz edukaciju mladih o razvoju mobilnih aplikacija za Android, projekt također utječe na smanjenje nezaposlenosti. Osim što potiče samozapošljavanje i poduzetništvo, polaznici edukacije stekli su znanja o razvoju mobilnih aplikacija, koja su danas prilično tražena na domaćem, ali i svjetskom tržištu rada.

Mobile App Connect Osijek predstavlja mjesto okupljanja osječke i vukovarske IT startup scene. Među posjetiteljima ovog događaja očekuju se i uspješni poslovni ljudi iz IT branše, iz regije i Hrvatske, tvorci politika, predstavnici start-up scene, studenti i svi ostali koji su zainteresirani za rad u ovoj grani poduzetništva. Bit će to odlična prilika za sve koji imaju interesa da upoznaju relevantne osobe sektora, razmijene iskustva, upoznaju mladu radnu snagu te stvore poslovne veze koje će im pomoći u budućoj karijeri ili u njihovim budućim poduzetničkim pothvatima.

Ovim putem pozivamo studente, poduzetnike i sve koji pronalaze interes u ovakvom događanju da nam se pridruže u četvrtak, 16. siječnja 2014,  u osječkom hotelu Waldinger, s početkom u 11 sati.

Detaljan program događanja objavit ćemo uskoro na ovim stranicama.

Želite li prisustvovati događanju, molimo vas da nam se javite putem obrasca za kontakt.

Autor: Pokreni posao