Novosti, Projekt "e-MOBIL" | Autor: | 13. Kolovoz 2013. | 0 komentara

Informacije o virtualnom inkubatoru

Polaznici obrazovanja i sudionici u projektu virtualnog inkubatora tijekom edukacije.Polaznici obrazovanja i sudionici u projektu virtualnog inkubatora tijekom edukacije.
0 Flares 0 Flares ×

Virtualni inkubator je web platforma razvijena s ciljem podupiranja razvoja malog i srednjeg poduzetništva, odnosno platforma putem koje nositelj, partneri i suradnici projekta e – MOBIL pružaju svoje poslovne, tehničke i obrazovne usluge polaznicima edukacije iz podrućja razvoja mobilnih aplikacija, ali i drugim zainteresiranim korisnicima platforme.

Što je cilj virtualnog inkubatora?
Cilj virtualnog inkubatora je pomoći nezaposlenim visokoobrazovanim osobama s područja Vukovarsko srijemske i Osječko baranjske županije u osnivanju male tvrtke, njezinom poslovanju i razvoju te posljedično unaprjeđenju razvoja regije.

Kome je namijenjen virtualni inkubator?
Program virtualnog inkubatora namijenjen je svim nezaposlenim visokoobrazovanim osobama koji žele postati poduzetnici početnici koji obavljaju proizvodnu i razvojno-proizvodnu djelatnost ili razvijaju iz područja ICT-a, multimedije, mobilnih aplikacija, odnosno koriste inovativan koncept poslovanja. Platformu mogu koristiti i svi ostali zainteresirani za unaprjeđenje poslovanja i konkurentnosti svojeg poduzeća na današnjem tržištu.

Koje usluge virtualni inkubator pruža?
- Savjetodavne usluge - konzultanti iz područja prava, računovodstva i marketinga mobilnih aplikacija
- Umrežavanje s ostalim poduzetnicima i potpornim institucijama
- Komunikaciju o interesnim temama putem komunikatora
- Predstavljanje proizvoda ili usluga koje poduzetnik pruža na web stranici inkubatora
- Informacije o edukacijama – seminarima iz interesnog područja

Usluge koje virtualni inkubator pruža besplatne su za sve posjetitelje.