Najbolji izvještaj o održivosti

Dodijeljene nagrade „Green Frog“

Zagreb, 26. veljače 2020. – AD Plastik, Hrvatska kontrola zračne plovidbe i Lidl Hrvatska osvojili su Deloitteove nagrade „Green Frog“ za najbolje izvješće o održivosti, najveći napredak u izvještavanju i originalnost u izvještavanju u 2019. godini

Deloitte Hrvatska već petu godinu zaredom dodjeljuje nagradu Green Frog, za najbolje izvješće o održivom razvoju, a ove godine toj su se tvrtki u tome pridužile Hrvatska udruga poslodavaca i Global Compact mreža Hrvatska.

Svečana dodjela nagrada održana je u sklopu konferencije „Zapošljavanje s učinkom”


U sklopu konferencije održana je i panel rasprava  na kojoj se raspravljalo o zapošljavanju osoba s invaliditetom. Panel je moderirao novinar Petar Štefanić, dok su u raspravi sudjelovali:

Suzana Plečko, direktorica ljudskih resursa, Franck d.d., Anđela Mlinarić, voditeljica ljudskih resursa, Calzedonia Croatia d.o.o., Natalija Vičević, rukovoditeljica Službe za profesionalnu rehabilitaciju, Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, Ivan Božić, upravitelj, Socijalna zadruga Humana Nova i Saša Drinić, novinar.


 

%d blogeri kao ovaj: