Novosti, Projekt "e-MOBIL" | Autor: | 18. Rujan 2013. | 0 komentara

Napišite članak o svojem projektu i predstavite ga javnosti!

AndroidAndroid
0 Flares 0 Flares ×

Pozivamo sve sudionike projekta “e-MOBIL” koji su završili sa svojom edukacijom te su već razvili svoje prve mobilne aplikacije da se jave uredniku portala kako bismo dogovorili pisanje članaka kroz koje ćete predstaviti svoje projekte! Voljeli bismo da ovaj portal bude “izlog” dobrih ideja, inovativnih aplikacija i priča o tome kako ste tu aplikaciju razvijali – smatramo da će taj sadržaj biti zanimljiv drugim sudionicima projekta ali i svim posjetiteljima portala.

Želimo čuti kako ste razvijali svoje aplikacije, što je bilo najteže, što najlakše, što vas je najviše zabavljalo, tko je smislio ideju za vašu aplikaciju, kako ste do nje došli i je li bilo problema u realizaciji? Kako možete poboljšati svoju aplikaciju, što biste još željeli napraviti u njoj? Što općenito mislite o razvoju aplikacija kao poslu? Zabavljaju li vas mobilni uređaji i koju aplikaciju biste voljeli na njima vidjeti a da ona još ne postoji?

Urednik portala dat će vam sve daljnje upute oko toga kako se članci pripremaju s tehničke strane (vaši korisnički računi na ovom portalu omogućavaju i pisanje vlastitih članaka, praktički sve možete napraviti sami!) te će vam pomoći oko uredničkog opremanja i pripreme članka o vašem projektu. Ne brinite, pomoći ćemo vam oko uređivanja članaka koliko god bude trebalo!

Vaši članci bit će javno vidljivi, dostupni na javnom dijelu ovog portala, te će i to biti jedan od načina da ih prezentirate javnosti. Budući da su jedna od aktivnosti koje predviđa projekt “e-MOBIL” javna prezentacija i odabir najboljih projekata, pisanjem članaka o svojim Android aplikacijama i načinu na koji ste ih razvili počet ćete usavršavati svoje prezentacijske vještine te će i to biti put prema izradi prezentacije i njezinoj izvedbi na networking događanju koje pripremamo u sklopu projekta.

Što čekate? Javite nam se i predstavite svoje radove javnosti! :)

Sve dosad objavljene članke o aplikacijama razvijenima u sklopu projekta “e-MOBIL” možete pročitati ovdje.

Autor: Dario Sušanj

Dario Sušanj

Dario Sušanj je voditelj projekta virtualnog inkubatora i urednik portala Pokreni posao. Stručnjak je za odnose s javnošću i digitalne medije te bivši urednik i novinar u informatičkim novinama i magazinima.