Nove stipendije za Algebra MBA studij

Traže se kandidati iz naše regije koji žele osnažiti svoju konkurentnost

Visoko učilište Algebra otvara prijave za novi ciklus stipendijskog natječaja koji će najboljim kandidatima omogućiti da u cijelosti ili djelomično pokriju trošak jedinog e-Leadership MBA studija.

Ukupna vrijednost stipendija je 400 tisuća kuna.

Traže se kandidati iz naše regije koji žele osnažiti svoje znanje, steći nove vještine, proširiti mrežu poznanstava i podići svoje samopouzdanje na sljedeću razinu, neovisno o tome rade li u korporacijama ili drugim tvrtkama, ili su pak ambiciozni pojedinci koji žele unaprijediti svoju karijeru. Prijave za ovogodišnji stipendijski natječaj otvorene su do 5. listopada 2018.

Algebra e-Leadership MBA studij izvodi se na engleskom jeziku i u suradnji s predavačima University of Indiana, Kelley School of Business.

Prijave za ovogodišnji stipendijski natječaj MBA programa otvorene su do 5. listopada 2018. Zainteresirani se mogu prijaviti ovdje.

Algebra e-Leadership MBA program namijenjen je primarno kandidatima koji svoje poslovno usavršavanje žele nastaviti na programu koji nudi kombinaciju poslovnih i tehnoloških znanja te koji, samim time, žele u svojim tvrtkama i organizacijama postati prepoznati lideri u procesu transformacije poslovanja.

%d blogeri kao ovaj: