Novosti, Projekt "e-MOBIL" | Autor: | 14. Veljača 2014. | 0 komentara

U Vukovaru održan sastanak polaznika projekta “e-MOBIL“ s predstavnicima tvrtke Siemens

Vukovar_3
0 Flares 0 Flares ×

U vukovarskoj Gradskoj vijećnici je u četvrtak 6. veljače 2014. održan sastanak polaznika projekta „Razvoj lokalnih kapaciteta za mobilno poslovanje (E-Mobile)”, predstavnika tvrtke Siemens Convergence Creators d.o.o., Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Grada Vukovara.

Projekt „e-MOBIL“ sufinanciran je od strane Europske unije kroz program darovnice „Unapređenje održivog zapošljavanja dugotrajno nezaposlenih visokoobrazovanih osoba“ u okviru Europskog socijalnog fonda. U okviru spomenutog projekta, 26 polaznika s područja Vukovarsko-srijemske županije završilo je edukaciju za programera mobilnih aplikacija.

Grad Vukovar prepoznaje nove IT tehnologije kao budućnost poslovanja i što bržeg, lakšeg i transparentnog komuniciranja i suradnje s građanima, stoga je kroz polaznike ovog projekta prepoznao potencijal razvoja IT tehnologija na području grada Vukovara.

Na inicijativu Grada Vukovara, polaznici obrazovanja su pozvani na sastanak s predstavnicima tvrtke Siemens Convergence Creators d.o.o. koji je imao za cilj upoznavanje s tvrtkom Siemens radi eventualne buduće suradnje na razvoju informatičkih kapaciteta grada Vukovara.

(izvor…)

Polaznici projekta e-MOBIL na sastanku s tvrtkom Siemens Convergence Creators u Gradskom vijeću Vukovara

Autor: Pokreni posao