Novosti, Projekt "e-MOBIL" | Autor: | 8. Rujan 2013. | 0 komentara

Priključite nam se na LinkedIn grupi!

linkedin
0 Flares 0 Flares ×

Pozivamo sve sudionike na projektu “e-MOBIL” – polaznike, predavače, mentore, konzultante – da nam se pridruže na LinkedIn grupi putem koje želimo okupiti sve sudionike, kako bismo olakšali razmjenu kontakt-informacija te stvorili inicijalnu poslovnu mrežu polaznika. LinkedIn grupa otvorena je za sve koje zanima problematika razvoja mobilnih aplikacija te problematika poduzetništva, te joj se stoga mogu pridružiti i svi ostali korisnici LinkedIna, neovisno o sudjelovanju u ovom projektu.

LinkedIn grupu portala Pokreni posao koja služi kao podrška virtualnom inkubatoru pronaći ćete ovdje (možete do nje doći i klikom na LinkedIn logotip u desnom stupcu ovih stranica). Nakon što zatražite članstvo u grupi, ono će biti odobreno u roku 24 sata. Također vam predlažemo da se putem LinkedIna povežete i s ostalim članovima grupe te sudionicima projekta.

Svakako vas pozivamo da odvojite i pola sata vremena te napravite i svoj profil na ovoj poslovnoj društvenoj mreži ukoliko ga već nemate jer bi vam, uz ispravno korištenje i pristup, LinkedIn mogao pomoći u pronalaženju budućih poslovnih kontakata i realizaciji poslova.

Virtualni inkubator na LinkedInu: LINK

Autor: Dario Sušanj

Dario Sušanj

Dario Sušanj je voditelj projekta virtualnog inkubatora i urednik portala Pokreni posao. Stručnjak je za odnose s javnošću i digitalne medije te bivši urednik i novinar u informatičkim novinama i magazinima.