Novosti, Poduzetništvo | Autor: | 12. Listopad 2016. | 0 komentara

Virtualni sajam karijera i znanja

preuzmi
0 Flares 0 Flares ×

european_union-300x100-1

Od 19. do 26. listopada 2016. održat će se „Virtualni sajam karijera i znanja“ u organizaciji MojPosao i portala Infostud i Posao.ba. Virtualni sajam nudi priliku za komunikaciju s poslodavcima u realnom vremenu, prijavu na oglase, gledanje korisnih webinara i pronalazak povoljne edukacije iz udobnosti vlastitog doma.

Sajam će biti dostupan na www.dankarijera.com gdje će se održati broji prijenosi uživo putem kojih će se poslodavci predstaviti zainteresiranim posjetiteljima i odgovoriti na postavljena pitanja u realnom vremenu.

21. listopada 2016. u 10 sati će se održati live prijenos predstavljanja tvrtki sudionika u dvorani Nikola Tesla u Pučkom otvorenom učilištu Algebra, Ilica 242, Zagreb, a moći će se pratiti direktno putem YouTube kanala „Virtualni dani karijera i znanja“, te osobno u samom prostoru Učilišta.

25. listopada 2016. će se u Hrvatskoj udruzi poslodavac u 10:30 sati održati okrugli stol na temu „Vještine za poslove budućnosti“, a raspravljat će se o vještinama koje kandidati trebaju posjedovati kako bi mogli konkurirati za poslove budućnosti.

1

3

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Sadržaj ove internetske stranice isključiva je odgovornost POU

Algebra

2

Autor: Pokreni posao