10 godina tvrtke Manpower Hrvatska

Utemeljen u Zagrebu prije jednog desetljeća

0 Flares 0 Flares ×

Tvrtka ManpowerGroup Hrvatska, jedna od vodećih tvrtki za posredovanje pri zapošljavanju u našoj zemlji, utemeljena je u Zagrebu prije točno deset godina.

Tijekom tog razdoblja tvrtka je stekla bogato iskustvu u radu s kandidatima te danas raspolaže s bazom životopisa većom od 100.000 najtalentiranijih ljudi iz gotovo svih profesija, u svim hrvatskim gradovima i regijama.

ManpowerGroup Hrvatska uglavnom radi za velike, kako lokalne tako i internacionalne klijente, ali i za male poduzetnike. Usmjerena je na tri vrijednosti – ljude, znanje i inovacije.

ManpowerGroup Hrvatska bavi se i istraživanjem tržišta rada, u svim njegovim aspektima. Među brojnim studijama ističu se kvartalne prognoze zapošljavanja koje se po svojoj veličini, opsegu, trajnosti i područjima koja istražuju, ne mogu usporediti niti s jednim drugim istraživanjem tržišta rada.

Nebojša Biškup, izvršni direktor tvrtke ManpowerGroup Hrvatska

Nebojša Biškup, izvršni direktor tvrtke ManpowerGroup Hrvatska, povodom obljetnice je izjavio:

Deset godina rada u Hrvatskoj dovelo nas je do položaja jedne od najcjenjenijih tvrtki u našoj industriji. Danas, bez ustručavanja, možemo reći – mi smo tvrtka koja vam može pronaći najbolji posao i tvrtka koja će vam pronaći najbolje zaposlenike, ManpowerGroup je brend kojoj se na hrvatskom tržištu rada čvrsto vjeruje.

ManpowerGroup, globlana korporacija čiji je ManpowerGroup Hrvatska dio, ove godine navršava punih 70 godina rada. Utemeljili su je  Elmer Winter i Aaron Scheinfeld. Manpower je utemeljen u gradu Milwaukeeju, u američkoj saveznoj državi Wisconsin.

Više pojedinosti: www.manpower.hr
___

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: