1,3 milijuna zainteresiranih za digitalno osiguranje

U godinu dana

0 Flares 0 Flares ×
LAQO aplikaciju aktivno koristi više od 50% klijenata, te se ona našla u TOP 5 financijskih aplikacija na App Storeu i Play Storeu. Foto: Anthony Shkraba / Pexels

8. listopada 2021. – LAQO, prvo hrvatsko 100% digitalno osiguranje, u svega godinu dana od dolaska na tržište bilježi zanimljive poslovne rezultate: čak 1,3 milijuna korisnika u godinu dana posjetilo je LAQO internetske stranice kako bi kupili osiguranje ili saznali više informacija, dok je kalkulator za izračun cijene koristilo više od 350.000 ljudi. LAQO korisnička služba provela je više od 300 tisuća minuta u razgovoru s korisnicima te je na temelju informacija koje su tako prikupljene napravljeno više od 500 poboljšanja.

LAQO aplikaciju aktivno koristi više od 50% klijenata, te se ona našla u TOP 5 financijskih aplikacija na App Storeu i Play Storeu. Na potpuno digitalni način do sada je riješeno 75% prijavljenih šteta, a najbrže isplaćena šteta je riješena u roku od 17 sati. Rekord u najbrže kupljenoj polici LAQO osiguranja, pak, drži korisnik koji ju je uspio kupiti u samo 52 sekunde.

Prije nekoliko mjeseci Croatia Osiguranje pokrenulo je i jedinstveni program prevencije LaqoPrevent, kojim se korisnike potiče na odgovornije ponašanje u prometu uz pomoć naprednog tehnološkog rješenja telematike. Čak 38% korisnika LAQO aplikacije koristi LaqoPrevent, a prosječna ocjena vozača je 70/100.

Croatia osiguranje, koje posluje u sastavu Adris grupe, lansiralo je LAQO u listopadu 2020. godine, čime se Hrvatska pridružila malom broju europskih zemalja s ovakvom vrstom osiguranja. LAQO, koje je prošle godine prema ocjenama stručnjaka proglašeno tehnološkom inovacijom, može se pohvaliti i nizom drugiuh nagrada i priznanja, među kojima se posebno ističe ona za najbolje korisničko iskustvo.

Više pojedinosti.


 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

Odgovori

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d blogeri kao ovaj: