13 najboljih inovativnih rješenja

Indijsko-hrvatski startup izazov

0 Flares 0 Flares ×
Video konferencija tijekom koje su proglašeni pojednici hrvatsko-indijskog startup izazova.

15. lipnja 2022. – Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) organizirala je online događanje povodom proglašenja pobjednika Indijsko-hrvatskog startup izazova, natjecanja za hrvatska i indijska startup poduzeća koje su nagradnim fondom podržale tvrtke partneri Infobip, KONČAR i HexGn. Zaprimljeno je više od 300 prijava, među kojima je odabrano 13 najboljih inovativnih rješenja.

Natjecanje je HAMAG-BICRO organizirao kao nadogradnju inicijative povezivanja s indijskim tržištem i pokretanja India-Croatia Startup Bridge, digitalne platforme osmišljene za jačanje međunarodne suradnje i inovacijskog okruženja te trgovinsko-gospodarske suradnje Hrvatske i Indije. Natjecanje je organizirano u suradnji sa Startup India, uz podršku Veleposlanstva Republike Indije u Hrvatskoj.

U okviru Indijsko-hrvatskog startup izazova, startup poduzeća iz Hrvatske i Indije bila su pozvana na dostavu inovativnih rješenja za tri zadana izazova: Čista voda i bolja kvaliteta življenja, Smanjena nejednakost te Dostojanstven rad i gospodarski rast.

Infobip je za prva 3 najbolja startup rješenja dodijelio nagradu u obliku proizvoda i usluga tvrtke Infobip ukupne vrijednosti 10.000 američkih dolara. KONČAR je najboljem startup rješenju izazova Dostojanstven rad i gospodarski rast osigurao novčanu nagradu u vrijednosti 10.000,00 kn bruto iznosa (~1.694 dolara), dok je tvrtka Hexgn osigurala besplatan scale up program vrijedan 2.000 dolara svakom od 12 uspješnih sudionika. Ukupna vrijednost nagradnog fonda procjenjuje se na 43.000 dolara.

Najbolja rješenja Indijsko-hrvatskog startup izazova:

1. Ciree Edutech Llp
2. Mindful Gurukul Private Limited
3. E2o.Green
4. Drona Automations Private Limited
5. Anuartstore
6. Talking Online Learning Solution Private Limited
7. Ame Artists Network Private Limited
8. Shevolve Innovations Private Limited
9. Vas Bros. Enterprises Private Limited
10. Thales Cleantech (Opc) Private Limited
11. Arms 4 Ai Private Limited
12. Reehdus Biotech
13. Country Clay

Više pojednosti

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

Leave a Reply

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: