3000 uživo, 10.000 putem interneta

Infobip Shift

0 Flares 0 Flares ×
Silvio Kutić (desno) je u razgovoru s Ivanom Burazinom (lijevo) okupljenima opisao svoj developerski put i razvoj vodnjanske kompanije koja nakon 15 godina od osnutka predvodi regionalnu tehno scenu te broji više od 3500 zaposlenika od čega je više od 1000 programera.

9. rujna 2021. – U Zadru, u dvorani Krešimira Ćosića održan je tijekom posljednja dva dana najveći skup proizvođača softvera u Europi. Riječ je o desetom izdanju konferencije Shift, koja se ove godine utjelovila u novom, konceptualno i na svaki drugi način redizajniranom izdanju pod glavnim pokroviteljstvom tvrtke Infobip.

Skup je tijekom dva dana okupio više od trinaest tisuća posjetitelja – tri tisuće uživo u samoj dvorani i deset tisuća putem interneta.

Među njima bilo je predstavnika velikih tehnoloških tvrtki poput Googlea, Amazona i Microsofta, ali i mnoštvo predstavnika domaćih razvojnih (startup) tvrtki. Program se sastojao od šezdesetak predavanja koja su se odvijala usporedo, na pet pozornica.

Poseban događaj Infobip Shift konferencije bio je Startup Tribe, platforma za predstavljanje startup tvrtki koji su dio Infobipova ekosustava. Program Startup Tribe je usmjeren ka pronalaženju i okupljanju najinovativnijih domaćih i svjetskih startupa, te ubrzanju i praćenju njihovog rasta i razvoja. Trenutno je u program uključeno 54 startupa iz 34 države, a u svega nekoliko mjeseci zabilježeno je čak više od 200 prijava.

Više pojedinosti


 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d blogeri kao ovaj: