360° u 360 dana

Akceleratorski program za obećavajuće europske tehnološke start-up tvrtke.

0 Flares 0 Flares ×
Dominik Renner (voditelj projekata), Martin Trink, Christian Vance i Felix Uitz (voditelj inovacija)

„360°u 360 dana“ naziv je novog međunarodnog akceleratorskog programa za obećavajuće europske tehnološke start-up tvrtke. Program se sastoji od kapitala za rast i razvoj poslovanja u iznosu od 100 tisuća eura i edukacije koju provode renomirani mentori i ulagači.

360 Lab Accelerator ima uredske prostore u Grazu i San Franciscu, a to su ujedno i lokacije na kojima će se program provoditi. Sastoji se od tri faze, a započinje u siječnju 2019.

Najvažnija prilika koju 360 Lab Accelerator nudi je preseljenje u CoLab44 u Silicijskoj dolini, u neposrednoj blizini Facebooka, Googlea i ostalih tehnoloških kompanija.

Program „360°u 360 dana“ otvoren je za sve tehnološke start-up tvrtke koje razvijaju rješenja u područjima kao što su e-trgovina, fintech, blockchain, umjetna inteligencija, softver kao usluga (SaaS), itd.

Proces selekcije sastoji se od nekoliko faza. Prijave se mogu slati do 18. studenog 2018. Na događanju koje će se održati 12. prosinca bit će izabrano pet start-up tvrtki s najvećim potencijalom te će u siječnju 2019. započeti s programom u Grazu.

Tijekom prva četiri mjeseca, proizvodi i usluge start-up tvrtki bit će prilagođeni zahtjevima tržišta i odabrat će se najučinkovitija metoda njihove prodaje. Na kraju prve faze start-up tvrtke predstavit će svoj napredak zainteresiranim investitorima na „Demo danu“. Ako ih uspiju impresionirati, osigurati će ulaganja i dobiti priliku za dokazivanje u Silicijskoj dolini.

Nakon toga slijedi tri mjeseca intenzivnog rada u “CoLab44” u San Franciscu kako bi se pripremili za međunarodno lansiranje, slijedeći moto “što više korisnika ili prihoda, više poduzetničkog kapitala”.

Prijave za “360 Lab Accelerator” mogu se poslati do 18. studenog na www.360-lab.com

 

___

360 Lab je trust mozgova i centar za inovacije myWorld grupe. Tvrtka je utemeljena 2018. ima sjedište Grazu, koje će službeno biti otvoreno 16. listopada. Kako bi naziv trust mozgova u području korporativnih inovacija bio opravdan, osnovan je CoLab44 u San Franciscu koji poduzetnicima i start-up tvrtkama iz cijele Europe omogućuje susret s ključnim ljudima iz Silicijske doline. To je i prostor podružnice “360 Lab Acceleratora.

 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: