70 novih radnih mjesta u Osijeku

A1 Hrvatska

0 Flares 0 Flares ×

15. travnja 2022. – Kako bi ojačala svoju poziciju na istoku Hrvatske te pokazala mladima da postoje kompanije u kojima se mogu razvijati, A1 Hrvatska otvorila je tijekom ovog tjedna 70 novih radnih mjesta u osječkom pozivnom centru. Time Osijek postaje drugo najveće središte poslovanja tvrtke A1. Cilj novih zapošljavanje je unaprijediti uslugu većom dostupnošću agenata.

A1 Hrvatska investirala je u uređenje dodatnih 600 četvornih metara uredskih prostora, pa ih sad u urodomu ima 1000 četvornih metara. U njemu će raditi stotinjak agenata, a trenutačno se zapošljava ili prolazi edukaciju i trening njih sedamdesetak. Odabirom Osijeka za novu lokaciju pozivnog centra, A1 Hrvatska daje svoj doprinos zapošljavanju i zadržavanju, prije svega mladih, u Osječko-baranjskoj županiji i Gradu Osijeku.

„Osijek je u gospodarskom smislu živnuo što potvrđuje i statistika. Smanjili smo broj nezaposlenih, više je useljenih nego iseljenih, povećala se prosječna plaća. Oslobodili smo investitore plaćanja komunalnog doprinosa što kod građenja gospodarskih objekata dovodi do višemilijunskih ušteda. Naša je Gospodarska zona Nemetin po uvjetima jedna od najprivlačnijih u Hrvatskoj. Stvaramo pozitivno gospodarsko okruženje čiji je značajan dio A1 Hrvatska sa svojom velikom osječkom investicijom“, izjavio je gradonačelnik Osijeka Ivan Radić.

U osječkom A1 pozivnom centru zaposleno je više žena, a prosječna dob je oko 25 godina. S ljudima u prodaji i tehnici u glavnom gradu Slavonije, A1 je poslodavac s više od 160 zaposlenika. U posljednje dvije godine A1 je investirao 8 posto u plaće i dobrobit zaposlenika, kako bi se olakšao utjecaj inflacije.


 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: