Sinergija obrazovanja i poslovanja

Konferencija Geticon

0 Flares 0 Flares ×

Varaždin, 28. listopada 2019. – Pod motom Ambition 4.0 u Varaždinu je održana tehnološka konferencija za računalne programere, GetiCon. Događaj je okupio stotinu sudionika, a organizirala ga je tvrtka Serengeti uz potporu međunarodnih poslovnih partnera.

Na konferenciji Geticon predstavljeni su međunarodni projekti tvrtke Serengeti, a govorilo se i o trendovima u području industrije 4.0 kao i prednostima jedinstvenog Team Extension modela kojim Serengeti poslovnim partnerima osigurava zaokruženu softversku konzultantsku uslugu.

Na okruglom stolu konferencije GetiCon – naslovljenom Ambition 4.0 a na kojem su sudjelovali dr.Nina Begičević Ređep – dekanica FOI-ja, Philipp Trinkfass, voditelj hardvera i razvoja softvera, BU Perfect Welding, iz austrijske tvrtke Fronius i Goran Kalanj, izvršni direktor tvrtke Serengeti – zaključeno je da se značajan i održivi gospodarski rast te kompetitivnosti može osigurati samo sinergijom obrazovnih ustanova i poslovnog sektora koja rezultira mladim osobama koje su spremnije za tržište rada.

Konferencija GetiCon pokazala je kako postoji veliki interes za tehnološke događaje koji okupljaju programere i studente završnih godina tehnoloških studija.

Više pojedinosti: https://geticon.hr

___

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: