Aplikacija za upravljanje financijama – za poduzetnike

FIRA

0 Flares 0 Flares ×
Utemeljitelji startupa BrainIT i autori FIRA aplikacije: Marko Jurjević, bivši bankar s više od 15 godina iskustva na rukovodećim pozicijama te Zvonimir Relja i Damir Kovačević, developeri softvera. Foto: BrainIT

14. travnja 2022. – Startup BrainIT osmislio je aplikaciju, koju su nazvali FIRA, koja poduzetnicima olakšava upravljanje financijama. Aplikacija omogućava otvoreno bankarstvo, odnosno sigurno i jednostavno povezivanje bankovnih računa hrvatskih banaka na jednom mjestu.

FIRA omogućuje pregled financija i plaćanja na računalu, tabletu ili mobitelu, u nekoliko klikova. Osim odabira standardiziranih predložaka za ponude, predračune i račune, FIRA korisnicima omogućuje da samostalno, u nekoliko sekundi, pošalju e-mail svakom svom klijentu, ali i iskoriste mogućnost ponavljajućih računa koji dodatno štede vrijeme. Integracija QR koda olakšava plaćanje, a za poduzetnike koji rade s inozemnim klijentima FIRA automatski računa aktualni srednji tečaj HNB-a.

FIRA je primarno namijenjena obrtnicima, malim i mikro poduzetnicima, koji većinu financijskih procesa obavljaju samostalno uz korištenje vanjskih računovodstvenih servisa.

Aplikaciju je izradila tvrtka BrainIT u suradnji s varaždinskim startup partnerom, tvrtkom Identity Consortium.

Više pojedinosti: fira.finance


 

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: