Banka koja financira trgovce

UniCredit na prvom mjestu u 28 kategorija prema Euromoneyjevoj Anketi o financiranju trgovine 2019.

0 Flares 0 Flares ×

Nagrade uključuju prvo mjesto na globalnoj razini u pet kategorija “Najboljih usluga”, kao i prepoznavanje UniCredita kao lidera na tržištima među kojima je i Hrvatska. UniCredit je imenovan Najboljim globalnim pružateljem usluga u kategorijama “Sve usluge”, “Savjetovanje”, “Financiranje/Plaćanja”, “Sveukupna izvedba” i “Proizvodi” prema Anketi o financiranju trgovine 2019. koje je proveo časopis Euromoney.

Ovo istraživanje, koje se provodi već osmu godinu zaredom, ujedno prepoznaje UniCredit i kao tržišnog lidera u Središnjoj i istočnoj Europi (SIE), Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj (Zagrebačka banka), Češkoj, Mađarskoj, Italiji, Rumunjskoj, Rusiji, Srbiji i Turskoj.

U kategoriji “Najbolja usluga”, UniCredit je rangiran na prvom mjestu u SIE, Srednjem istoku, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Češkoj, Mađarskoj, Italiji, Rumunjskoj, Rusiji, Srbiji, Turskoj i Njemačkoj, pri čemu je u Njemačkoj banka unaprijedila svoj položaj u odnosu na listu najboljih u 2018.

Lista najboljih – sastavljena na temelju povratnih informacija prikupljenih od preko 7000 korporativnih klijenata banaka – prepoznaje UniCreditovu kontinuiranu izvrsnost u području financiranja trgovine, koja se temelji na UniCreditovom izvrsnom poznavanju svojih ključnih europskih tržišta i visokoj stručnosti u razvoju i plasiranju proizvoda.

Gianni Franco Papa, glavni direktor UniCredita, rekao je: “Oduševljeni smo što Euromoney i klijenti koji su sudjelovali u anketi nastavljaju prepoznavati UniCredit kao najboljeg globalnog pružatelja usluga u području financiranja trgovine u okviru različitih ključnih kategorija usluga i diljem različitih regija. Napredak koji smo ostvarili u odnosu na prošlogodišnju listu najboljih ističe našu kontinuiranu posvećenost zadovoljavanju potreba naših klijenata, spremnost da prihvatimo nove alate vezane uz financiranje trgovine i obrtnog kapitala, kao i pozamašnu snagu naše međunarodne mreže.”

UniCredit nastavlja ulagati u inovacije u području financiranja trgovine, prvenstveno putem blockchain konzorcija “we.trade” te Trgovinske informacijske mreže. Ujedno je odlučio unaprijediti svoju međunarodnu pokrivenost putem uspostavljanja središta za financiranje trgovanja robom u Abu Dhabiju.
___

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: