Banka za financiranje trgovine u Hrvatskoj

Anketa časopisa Euromoney

0 Flares 0 Flares ×

8. travnja 2022. – Financijski časopis Euromoney je i ove godine proglasio Zagrebačku banku najboljom bankom za financiranje trgovine u Hrvatskoj, a UniCredit, čija je Zaba članica, zadržao je vodeću poziciju na globalnoj razini u području financiranja trgovine u više od dvadeset kategorija. Anketa se provodi već jedanaestu godinu i prikuplja povratne informacije od više od 11 tisuća tvrtki i financijskih institucija.

Banke se ocjenjuju u dvije kategorije – „Najbolja usluga”, koja ocjenjuje razinu korisničke usluge, i „Tržišni lider”, koji kombinira penetraciju, udio poslovanja i podatke o prometu za izradu popisa najboljih banaka za financiranje trgovine.

U izboru „Najbolje usluge“ UniCredit je i ove godine zadržao globalnu vodeću poziciju, a u istoj kategoriji osvojio je više prvih mjesta na rang listama pojedinih država, među kojima je i Hrvatska, odnosno Zagrebačka banka. UniCredit je bio uspješan i u kategoriji “Tržišni lider”, osiguravši prvo mjesto u istočnoj Europi i još deset zemalja, uključujući Hrvatsku.

Više pojedinosti


 

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: