Besplatan pristup poslovnim rješenjima

Naramak korisnog softvera

0 Flares 0 Flares ×

Zagreb, 10. travnja 2020. Njemačka tvrtka SAP, najveći svjetski proizvođač poslovnog softvera omogućila je tvrtkama i pojedincima besplatan pristup do nekoliko svojih rješenja. Riječ je o softverskim alatima SAP – Remote Work Pulse, Ariba Discovery, TripIt-Concur, Litmos, Ruum, itd.

Remote Work Pulse pomaže organizacijama u radu na daljinu, SAP Ariba Discovery povezuje kupce i dobavljače, TripIt je aplikacija iz portfelja SAP Concur koja korisnike informira o trenutnoj situaciji u vezi s planiranim itinerarom. SAP Litmos nudi potpuno besplatnu edukaciju na daljinu, a Ruum je alat za upravljanje projektima i suradnju.

‘Trenutno se suočavamo s neviđenim izazovima, a utjecaj koronavirusa osjeti se na lokalnoj razini, ali i u globalnom gospodarstvu. Poslovna putovanja su odgođena, događaji su otkazani, a opskrbni lanci oslabljeni. Omogućavajući besplatan pristup SAP-ovoj tehnologiji možemo pomoći u rješavanju izazova s kojima se suočavamo“, rekla je Sonja Popović, direktorica tvrtke SAP d.o.o.

Više o besplatno dostupnim SAP rješenjima – potražite ovdje.

 


 

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: