Besplatna podrška za menadžere

Psiholozi pomažu

0 Flares 0 Flares ×

Zagreb, 4. svibnja 2020. – Ramiro, konzultantska kuća za poslovno savjetovanje u području organizacijskog razvoja i upravljanja ljudskim resursima, s timom svojih psihologa, nudi menadžerima dodatnu podršku, kroz otvaranje besplatne telefonske linije. Psiholozi tvrtke Ramiro na raspolaganju su svaki ponedjeljak, srijedu i petak od 9 do 11 sati.

COVID-19 kriza pokrenula je cijelu društvenu zajednicu na snažnu reakciju u smislu pružanja raznih vrsta pomoći što većem broju ljudi. Otvorene su mnoge telefonske linije, a najnovija je ova, za pomoć menadžerima i vlasnicima poduzeća. Uz nošenje s vlastitim osjećajem neizvjesnosti, oni se suočavaju i s izazovom kako održati poslovanje i uspješno voditi ljude u kriznoj situaciji.

Stoga je tvrtka Ramiro, koja se psihologijom rada i rukovođenja bavi već gotovo dva desetljeća, odlučila ponuditi dodatnu podršku svima onima kojima zatreba savjet za komunikaciju s ljudima za koje su odgovorni, svima koji traže načine kako umanjiti stres i onima koji se gombaju s organizacijom poslovanja u uvjetima postavljenih zdravstvenih ograničenja i rada s više lokacija.

Pomoć u rješavanju navedenih i sasvim konkretnih situacija dostupna je tri puta tjedno, svako jutro na besplatni broj telefona 01 2442 910.

Više pojedinosti o Ramiro besplatnoj psihološkoj pomoći

Tim psihologinja tvrtke Ramiro


 

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: