Besplatni tečaj izrade aplikacija za mobitele

Akademija tvrtki Infinum i Porsche Digital

0 Flares 0 Flares ×

13. svibnja 2021. – Šesta po redu Infinum Akademija održati će se tijekom pet tjedana, a prijave za taj tečaj iz razvoja internetskih aplikacija i aplikacija za pametne mobitele traju do kraja svibnja. Stručnjaci tvrtki Infinum i Porsche Digital Croatia dijele svoje znanje sa studentima i onima koji su nedavno diplomirali. Do kraja tečaja, svaki polaznik će napraviti vlastitu aplikaciju.

Diplomu Infinum Academyja dosad je dobilo 276 polaznika.

Svojevrsna prezentacija tečaja bit će na internetskom događaju Infinum Academy Sneak Peek, koji će se održati 18. svibnja u 17 sati, kada će predstaviti predavače, tečajeve i sve detalje, uz mogućnost da predavače pitate sve što vas zanima.

Diplomu Infinum Academyja dosad je dobilo 276 polaznika, gotovo svaki je nakon toga pronašao posao, a svaki četvrti polaznik nakon prakse se zaposlio u Infinumu.

Cilj je Akademije pomoći studentima da se pripreme za tržište rada kroz tečajeve koji pokrivaju specifične tehnologije, a stručno znanje polaznici će dobiti kroz predavanja koja će se održavati dva puta tjedno po dva sata, dok će im mentori kroz svih pet tjedana biti na raspolaganju na konzultacijama uživo ili putem Slacka ili e pošte.


 

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d blogeri kao ovaj: