Bolesnoj djeci i beskućnicima

Tvrtka Ericsson Nikola Tesla daruje

0 Flares 0 Flares ×

Zagreb, 22. prosinca 2019. – Tvrtka Ericsson Nikola Tesla, u godini u kojoj obilježava 70. obljetnicu svog uspješnog poslovanja, donira 361.140 kuna za potrebe teško bolesne djece i korisnika pučkih kuhinja.

Nakon humanitarne akcije „Kompanija donira, vi birate“ provedene na društvenim mrežama, donacija u vrijednosti od 301.140 kuna usmjerena je za potrebe:
Odjela za hematologiju i onkologiju Klinike za pedijatriju KBC-a Osijek, Zaklade Dječja onkologija Rebro, Zavoda za hematologiju i onkologiju „Dr. Mladen Ćepulić“ Klinike za dječje bolesti Zagreb te Zavoda za hematologiju, onkologiju, kliničku imunologiju i genetiku Klinike za dječje bolesti KBC-a Split

K tome, 60 tisuća kuna uplaćeno je za potrebe štićenika pučkih kuhinja u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Vukovaru. Akciji su se u sjedištu kompanije priključili i zaposlenici koji su osobnim prilozima prikupili hranu i prigodne blagdanske poklone za pučku kuhinju Svetog Josipa u Zagrebu.

Ericsson Nikola Tesla, kao regionalni ICT lider te kompanija sa snažno osviještenom društvenom odgovornošću, i u budućnosti će nastaviti pomagati zajednici u kojoj djeluje te aktivno stvarati preduvjete za bolji život i održivi razvoj.

www.youtube.com/ericssonnikolatesla

__

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: