Bornfight – strateški startup

Multidisciplinarni tim za povezivanje biznisa i tehnologija

0 Flares 0 Flares ×

Tomislav Grubišić, koji je, kad je imao 23 godine, s kolegama osnovao tvrtku Degordian – digitalnu agenciju koja je počela kao pogon za upravljanje profilima na društvenim mrežama, a nakon toga i Mediatoolkit, alat za praćenje objava u medijima, koji danas posluje kao zasebna firma, nedavno je pokrenuo i svoj treći poduzetnički pothvat: tvrtku Bornfight.

Evo što sam kaže o tome: “Moj je poseban poriv prepoznati neki problem i od ničega napraviti strukturno rješenje, a trenutna problematika tržišta mi pokazuje da puno ljudi ima ideju i kapital za ulaganje u razvoj novih digitalnih rješenja ili digitalizaciju postojećih poslovnih modela, ali im to nema tko napraviti. Nema puno kompanija sa stabilnim, uigranim i motiviranim multidisciplinarnim timom koje mogu uspješno povezati tehnologiju i biznis, te klijentima ponuditi cjelokupnu uslugu. Zbog toga sam pokrenuo Bornfight.”

Tvrtka se sastoji od 57 ljudi, od timova koji su jaki u tehnologiji i dizajnu. Poseban tim se bavi razvojem strateških partnerstava – “koji će biti ljepilo koje fali u povezivanju biznisa i tehnologije”,kaže Grubišić.

Više o novom startupu nastalom izdvajanjem resursa iz Degordina i Mediatoolkita potražite OVDJE.

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: