Brže plaćaju dobavljačima

Zagrebačka banka i UniCredit

0 Flares 0 Flares ×
Romeo Collina, predsjednik Uprave Zagrebačke banke

30. travnja 2020. – Zagrebačka banka, kao i druge članice bankarske grupacije UniCredit, odlučila je ubrzati isplate svojim dobavljačima po principu plaćanja po primitku računa te im na taj način pružiti dodatnu podršku.

To će znatno ubrzati ciklus plaćanja i osigurati da se plaćanja obavljaju brže od uobičajenih ugovornih uvjeta od 30 dana. Ubrzanje plaćanja će dodatno podržati poduzeća u upravljanju njihovim obrtnim kapitalom.

Odluka koja je donesena imat će konkretan utjecaj na tisuće dobavljača Grupe UniCredit. Na taj način realnoj ekonomiji dajemo likvidnost u vrijeme kada to stvarno čini razliku. Kao i uvijek, želimo djelovati kao pouzdan partner prema našim dobavljačima i ohrabriti ih da djeluju jednako kada su u pitanju njihovi vlastiti lanci opskrbe, poručio je Romeo Collina, predsjednik Uprave Zagrebačke banke.

Zagrebačka banka će odmah izvršiti bankovne transfere svojim dobavljačima, nakon što preko ugovorenih kanala zaprimi  fakturu i nakon što prođe sve potrebne standardne kontrole.


 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: