Cilj je prikupiti 1,5 milijuna eura

Druga runda ulaganja u mobilityONE

0 Flares 0 Flares ×
Investiciju su predstavili i Ivana Gažić ispred Zagrebačke burze, Ognjan Despot iz Funderbeama SEE, Juraj Šebalj, te Mladen Herceg (i Marko Stojaković i Damir Škrtić iz mobilityONE). Foto: Make IT Easy

19. srpnja 2022. – Nakon uspješne prve runde prikupljanja kapitala i razvoja mobilityONE, hrvatskog softvera za menadžment mobilnosti i upravljanje voznim parkovima kompanija i pametnih gradova, hrvatski startup Make IT Easy s novom investicijom kreće u osvajanje europskog i američkog tržišta. Svoj plan tvrtka je predstavila danas u prostorijama Zagrebačke burze. Cilj je, putem platforme Funderbeam, prikupiti 1.5 milijuna eura, od čega će 150-300.000 ići manjim i privatnim ulagačima.

Upravljanje mobilnom imovinom i resursima voznih parkova tržište je koje danas vrijedi tri milijarde dolara, a do 2030. godine će doseći vrijednost od 30 milijardi dolara.

Inspirirana činjenicom da na europskom i svjetskom tržištu ne postoji slično softversko rješenje koje na jednostavan način pomaže organizacijama i pametnim gradovima upravljati voznim parkovima, a pritom značajno štedi vrijeme, te smanjuje troškove i CO2 emisije, priča mobilityONE započela je 2019. godine, s nizom klijenata iz Hrvatske, Njemačke i Austrije. Rješenje mobilityONE danas koristi više od 100 tisuća vozila.

Poznati hrvatski rally vozač Juraj Šebalj po prvi puta ulazi u svijet investicija te će osim uloge brand ambasadora biti glavni investitor u mobilityONE

Više pojedinosti


 

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: