Dan za partnere

Microsoft Hrvatska

0 Flares 0 Flares ×

Zagreb, 26. rujna 2019. – Microsoft Hrvatska je tradicionalno na kraju svog prvog financijskog tromjesečja (koje u toj tvrtki počinje početkom srpnja) okupio domaće tvrtke s kojima surađuje na Danu za partnere kako bi im predstavio svoju strategiju i programe za 2020. godinu.

Strategija i plan Microsofta za 2020. godinu je biti i dalje tvrtka koja je na čelu digitalne transformacije. To će postići nastavljajući proizvoditi konkurentna poslovna rješenja u skladu sa zahtjevima tržišta.

Kako bi ilustrirao ovu dosta općenitu programtsku poruku o digitalnoj transformaciji kao pokretaču konkurentnosti gospodarstva, Microsoft Hrvatska je predstavio dva domaća primjera dobre prakse i uspješne suradnje s partnerima. To su suradnja s Gradom Šibenikom i projekt Chatbot koji je realiziran za vodeću hrvatsku naftnu kompaniju INA.

U Microsoftu Hrvatska još naglašavaju kako njeni partneri – bez obzira nude li aplikacije ili usluge – igraju ključnu ulogu u pružanju stvarne vrijednosti korisnicima.

U programu je sudjelovalo osam Microsoftovih stručnjaka koji su predstavili Dynamics 365 Solutions, Azure i neke druge tehnologije koje su danas neophodne na radnom mjestu.

Tijekom programa istaknuta su i priznanja partnerima za 2019. godinu. Na globalnoj partnerskoj konferenciji Microsoft Inspire priznanje Partner godine za Hrvatsku je dobio Hrvatski telekom.

U kategoriji Najveći prihod od računarstva u oblaku 2019. priznanje je dobila tvrtka Combis.

Za najbolju implementaciju alata za moderno radno mjesto u segmentu velikih korisnika priznanje su dobili SPAN / Infocumulus.

U kategoriji Neizravne prodaje priznanje za najveći prihod od računarstva u oblaku dobili su ECS Eurocomputer Systems, a u kategoriji Najveći broj djelatnika educiranih kroz Microsoft treninge SPAN, Adacta i Hrvatski telekom.

___

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: