Digitalna Dalmacija

Sve o tehno poduzetništvu u južnoj Hrvatskoj

0 Flares 0 Flares ×

5. travnja 2021. – Portal Digitalna Dalmacija pokrenut je u sklopu projekta “ICT županija”, a svrha mu je biti mjesto u kojem će se prikupljati sve informacije o informatičkom poduzetništvu, posebno o startup tvrtkama na području Dalmacije.

Uz informativni dio, Digitalna Dalmacija je mjesto na kojem tehnološki poduzetnici-početnici mogu dobiti i stručnu podršku o raznim aspektima poslovanja, od knjigovodstvenih do pravnih zahtjeva.

Korisnici portala Digitalna Dalmacija moći će doznati sve što ih zanima o svakom startupu. Imat će uvid u to što se razvija, tko su osnivači, kakva je poslovna ideja iza projekta, što govore medijske objave o tim tvrtkama, a na portal će biti postavljene i detaljne prezentacije projekata i kontakt podaci tvrtki.

Zasad, postavljen je popis od desetak startup tvrtki, uglavnom iz Splita, a cilj je taj popis proširiti na četrdesetak tvrtki čije ideje i priče mogu biti zanimljive kako potencijalnim ulagačima, tako i drugima koji se žele okušati u nekom svom poduzetničkom pothvatu.

Pogledajte portal: Digitalna Dalmacija


 

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d blogeri kao ovaj: