Digitalno obvezno i kasko osiguranje

LAQO – prvo hrvatsko 100 posto digitalno osiguranje

0 Flares 0 Flares ×
Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja, Ana Zovko, voditeljica Laqo projetka i Damir Sabol, dirketor tvrtke Microblink, koja je napravila aplikaciju. / Foto: CO

Zagreb, 6. listopada 2020. – Croatia osiguranje, tržišni i digitalni lider na području osiguranja koji posluje u sastavu Adris grupe, danas je javnosti predstavilo LAQO – prvo hrvatsko 100 posto digitalno osiguranje.

Riječ je o novom digitalnom proizvodu koji nudi ugovaranje obveznog i kasko auto osiguranja potpuno digitalno, putem web aplikacije, u samo par klikova na internetskoj stranici, bez odlaska u poslovnicu.

Dostupna je i LAQO aplikacija, na Android i iOS uređajima, u kojoj korisnici imaju pregled svih dokumenata. Pomoću LAQO aplikacije za pametne mobitele moguće je i brzo prijaviti štetu.

LAQO nudi osigurana po pristupačnim cijenamna uz jasan proces ugovaranja. Posebna prednost je maksimalnih 50 posto bonusa za sve klijente.

Uz policu autoosiguranja moguće je uzeti i šest dodatnih opcija (Vuča i asistencija, Vozač i putnici, Zaštita bonusa, Tuča, Sudar sa životinjom i Kasko basic). Uz to, LAQO nudi poseban popust onim korisnicima koji voze manje, po principu „manje voziš, manje plaćaš“.

Policu LAQO osiguranja moguće je ugovoriti putem web stranice www.laqo.hr, dok je LAQO aplikaciju moguće skinuti na App Store i u Google Play trgovini. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na LAQO Facebook i Instagram društvenim mrežama, a na raspolaganju je i digitalna korisnička podrška na Viberu i Messenger chatu, uskoro i na WhatsAppu.

Croatia osiguranje ulaže više od 200 milijuna kuna u digitalizaciju i razvoj novih proizvoda. LAQO web i mobilna aplikacija jedan su od rezultata tih ulaganja


 

 

Odgovori

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d blogeri kao ovaj: