Dinamične poslovne aplikacije

Microsoft Dynamics Community Day

0 Flares 0 Flares ×

Zagreb, 29. studenog 2019. – Microsoft Hrvatska je na događaju posvećenom svima koje zanima rješenje za upravljanje poslovanjem – Dynamics, okupio pedesetak svojih partnera, korisnika i predstavnika Ekonomskog fakulteta te im dao pregled noviteta koji su stigli s nadogradnjom tog rješenja – riječ je o novim aplikacijama i značajkama ugrađenima u taj paket softvera.

Mogućnosti Dynamicsa kroz praktične primjere predstavili su stručnjaci iz tvrtki Infobip, Span i Adacta.

Predstavljene su mogućnosti masovne komunikacija SMS i Viber kanalima u kombinaciji sa Dynamics 365 Marketingom. Riječ je o većem broju marketinških mogućnosti, od kampanja kroz više kanala i event managementa do statistika, izvještaja i unificirane platforme koja je integrirana s CMS-om te AI mogućnosti.

Na prezentaciji se pričalo i o nadogradnji Power Appsa – Pro vs. Citizen. Demonstrirano je i kako od nule napraviti SaaS rješenje uz pomoć Business Centrala te o modelima uspješnog poslovanja s Microsoft Business aplikacijama.Govorilo se i o novostima s područja licenciranja.

Sljedeće regionalno okupljanje Dynamics zajednice zakazano je za travanj 2020, kada će se u Beogradu na Dynamics Community Training Dayu okupiti kolege iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bugarske.

Više pojedinosti: https://www.microsoft.com/hr-hr

___

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: