Dividenda: 64 kune po dionici

Ericsson Nikola Tesla

0 Flares 0 Flares ×

21. travnja 2022. – Na jučer održanoj sjednici, Nadzorni odbor i Uprava kompanije Ericsson Nikola Tesla* zajednički su predložili Glavnoj skupštini Društva usvajanje odluke o isplati dividende u iznosu od 64 kune po dionici.

Glavna skupština dioničkog društva Ericsson Nikola Tesla održat će se 27. lipnja 2022. godine.

Pravo na dividendu imaju dioničari koji će na dan 01. srpnja 2022. godine imati na računu vrijednosnih papira u Središnjem klirinškom depozitarnom društvu upisane dionice Društva.

Prvi dan od kojeg se dionicom trguje bez prava na dividendu (ex dividend date) je 30. lipnja 2022. godine.


*Ericsson Nikola Tesla je pridruženi član korporacije Ericsson koja predvodi i podržava suvremene načine komuniciranja. Aktivnosti kompanije obuhvaćaju prodaju i marketing, istraživanje i razvoj, dizajn cjelovitih komunikacijskih rješenja, usluge u području višeuslužnih i mobilnih mreža najnovijih generacija, uključujući mobilni Internet te sistemsku integraciju složenih sustava u svim segmentima poslovanja. Kompanija osigurava inovativna ICT rješenja koja unaprjeđuju život ljudi i stvaraju novu vrijednost. Dionicama Ericssona Nikole Tesle trguje se na Redovitom tržištu Zagrebačke burze pod burzovnim simbolom ERNT-R-A.

Više pojedinosti: www.ericsson.hr


 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: