Dobra poslovna prilika u Kini

NAJAVA – Hrvatsko -kineski gospodarski forum u studenom

0 Flares 0 Flares ×

Hrvatska gospodarska komora od 4. do 9. studenog 2018. organizira gospodarsko izaslanstvo u NR Kinu u grad Šangaj.  Program boravka u Kini uključuje sudjelovanje na Hrvatsko-kineskom gospodarskom forumu, individualne sastanke hrvatskih i kineskih tvrtki, organizirani posjet Prvom kineskom međunarodnom uvoznom sajmu i mogućnost sudjelovanja na poslovnim sastancima Exhibitor-Businessman Supply-Demand Matchmaking Conference koje organizira Bank of China.

Cilj Prvog kineskog međunarodnog uvoznog sajma je pružiti nove mogućnosti zemljama širom svijeta za proširenje izvoza u Kinu te stvoriti platformu za suradnju država i tvrtki koje se bave međunarodnom trgovinom i razmjenjuju poslovne prilike.

Sudionici sajma su iz područja kao što su potrošačka elektronika i uređaji; odjeća, pribor i potrošačka roba; automobili; vrhunska visokointeligentna oprema; hrana i poljoprivredni proizvodi; medicinska oprema i medicinski proizvodi za njegu; trgovina i uslge.

Tijekom boravka izaslanstva u Šangaju održava se i sajam Rail+Metro China 2018, te je planiran posjet i tom sajmu u skladu s interesom tvrtki uključenih u izaslanstvo.

Sajam Rail+Metro China etablirao se kao jedna od najvećih i najcjenjenijih poslovnih platformi za trgovinu, nabavu i promociju u međugradskim i gradskim željezničkim tranzitnim industrijama u Kini te Aziji i Pacifiku. Cilj sajma, koji ima reputaciju vodeće integrirane B2B platforme, je povezivanje i dijeljenje najnovijih informacija u spomenutim industrijama.

Svi detalji programa gospodarskog izaslanstva, informacije o hotelu u kojem će biti smješteno te detalji o avionskom letu bit će dostavljeni zainteresiranim tvrtkama naknadno.

Hrvatska gospodarska komora će putem natječaja (vaučeri) sufinancirati dio troškova malim i srednjim tvrtkama, u skladu s pravilima natječaja koji će biti objavljen na internetskim stranicama HGK početkom listopada 2018.

Tvrtke zainteresirane za sudjelovanje trebaju popuniti prijavni obrazac na internetskim stranicama Komore.

Prijave su otvorene do 15. rujna 2018.

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: