Dodijeljene nagrade Zlatna kuna

Priznanja Hrvatske gospodarske komore

0 Flares 0 Flares ×

Priznanja Hrvatske gospodarske komore

Dobitnici nagrade Zlatna kuna HGK, za 2020. godinu. Foto: HGK

10. studenoga 2021. – Jučer navečer, Hrvatska gospodarska komora dodijelila je svoja priznanja najboljima u hrvatskom gospodarstvu za njihov izniman rad i uspjeh tijekom 2020. godine. Dodijeljeno je ukupno osam priznanja.

Priznanje za inovativnost dobila je tvrtka Dok-Ing; za najuspješniju banku, Privredna banka Zagreb; za najuspješnije društvo za osiguranje, Croatia osiguranje; za odgovorno i održivo poslovanje (koje se prvi put dodijeljuje), Jadran galenski laboratorij Rijeka; za najuspješnije malo trgovačko društvo, Gamepires Zagreb; za najuspješnije srednje trgovačko društvo, tvrtka G.T. Trade Split; za najuspješnije veliko trgovačko društvo, tvrtka HS Produkt iz Karlovca.

Posebno priznanje za učinkovitost u provođenju mjera Vlade RH za očuvanje radnih mjesta uslijed epidemije COVID-19 uručeno je Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, a dobitnik Zlatne kune za životno djelo je Dragutin Kamenski, osnivač tvrtke Kamgrad.

Zlatna kuna se od 1993. dodjeljuje za uspješnost u poslovanju i doprinos hrvatskome gospodarstvu u cjelini. Lista nominacija temelji se na izračunu utvrđenih pokazatelja, a primjereno se vrednuje i ukupni poslovni imidž trgovačkih društava, njihov utjecaj na razvoj djelatnosti kojoj pripadaju, kao i doprinos razvoju hrvatskoga gospodarstva u cjelini.

Više pojedinosti


 

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: