Dostava u Njemačkoj, na hrvatskoj platformi

Projekt hrvatsko-njemačkog poduzetničkog studia Martian & Machine

0 Flares 0 Flares ×
Na razvoju platforme radi hrvatski tim proizvodnih i razvojnih stručnjaka, Foto: Urbify

13. lipnja 2022.Urbify, berlinska platforma za dostavu robe putem interneta, plod suradnje Martian & Machinea s njemačkim poduzetnikom Benediktom Stolzeom, sklopila je ugovor o suradnji koji će rezultirati svakodnevnom dostavom par tisuća proizvoda maloprodajne tvrtke Asos, u većim njemačkim gradovima.

Urbify je projekt hrvatsko-njemačkog poduzetničkog studia Martian & Machine, tvrtka koja je nedavno ostvarila ulagnaja od 2,25 milijuna eura za razvoj platforme na kojoj svakodnevno radi više od 500 dostavljača. Uz Asos, Urbify još surađuje s REWE grupom, The Hut Groupom i Dunkin’ Donutsom.

Na razvoju platforme radi hrvatski tim proizvodnih i razvojnih stručnjaka, a fokus im je na tehnologijama i brizi o kupcima. Cilj je maksimizirati zadovoljstvo iskustvom dostave na kućnu adresu.

Poduzetnički (venture) studio Martian & Machine pomogao je do sada u izgradnji četrdesetak startupa te je surađivao s raznim korporacijama na više od stotinu inovativnih projekata, a u posljednjih nekoliko godina njihovi i partnerski projekti prikupili su više od 100 milijuna eura investicija.


 

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: