Drugi poziv Inovacijskog fonda za male projekte

Još uvijek je otvoren – do 31. kolovoza

0 Flares 0 Flares ×

22. srpnja 2022. – Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja obaviještava javnost da je drugi poziv Inovacijskog fonda za male projekte još uvijek otvoren do 31. kolovoza 2022. – s proračunom od 100 milijuna eura

Europska izvršna agencija za klimu, infrastrukturu i okoliš (CINEA) poziva sve pravne subjekte na podnošenje prijava za inovativne projekte u razvoju čistih tehnologija, za koje trebaju financijsku podršku. Inovacijski fond jedan je od najvećih svjetskih programa financiranja za projekte inovativnih tehnologija s niskim udjelom ugljika u obnovljivoj energiji, energetski intenzivnim industrijama, skladištenju energije.

Više pojedinosti o svemu tome nalazi se na posebnoj internetskoj stranici Europske komisije s najboljim primjerima iz prakse i statističkim podacima o prethodnom pozivu malog opsega koji može biti od pomoći kod postupka podnošenja prijave. Također, više praktičnih pojedinosti o pozivu možete pronaći na web stranici CINEA ili Portalu za financiranje i natječaje, a u kratkom videu možete saznati svrhu financiranja inovativnih projekata iz sredstava Inovacijskog fonda.

Nadalje, CINEA traži stručnjake za potrebe ocjenjivanja svih pristiglih prijedloga, a više informacija možete pronaći na web stranici CINEA.

www.mingor.hr


 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: