eBay daje kredite svojim e-trgovinama

Kapital za najugroženije

0 Flares 0 Flares ×

18. svibnja 2021. – eBay, najveća svjetska intetrnetska tržnica koja na svom portalu povezuje milijune prodavača i kupaca svega i svačega, pojedinaca i tvrtki iz cijeloga svijeta, objavila je program kreditiranja svih malih poduzetnika, koji svoj posao obavljaju putem nje. Program će biti pokrenut prvo u Ujedinjenoj Kraljevini, gdje eBay nudi kredite za pomoć u poslovanju za 300 tisuća malih tvrtki.

Program je nazvan Capital for eBay Business Sellers (Cebs) i pokrenut je nakon istraživanja koje je pokazalo kako se više od trećine od gotovo šest milijuna malih poduzetnika u Ujedinjenoj Kraljevini nalazi pred bankrotom. Istraživanj je pokazalo kako 40 posto malih poduzentika nije uspjelo dobiti kredit od banke, a trećina nikako ne uspijeva dobiti posao na državnim natječajima.

eBay poduzetnici će kredit moći zatražiti putem aplikacije YouLend, a dijele se krediti od pola do jednog milijuna funti. Ispunjavanje formulara traje deset minuta, a kredit se može dobiti već nakon jednog radnog dana.

Još pojedinosti


 

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: