Edukacija i rad na konkretnim projektima

A1 Start

0 Flares 0 Flares ×

26. lipnja 2021. – Tvrtka A1 Hrvatska ponovno pokreće program pod nazivom „A1 Start“ kojem je cilj pružiti mladim osobama radno iskustvo na izazovnim i zanimljivim projektima iz područja podatkovne znanosti i podatkovne analitike. Osam osoba s edukacijom iz STEM područja i pojedinih društvenih znanosti imat će priliku raditi na najnovijim tehnologijama, uz podršku mentora i brojne edukacije za usavršavanje. Riječ je o jednogodišnjem plaćenom programu s punim radnim vremenom, a prijaviti se mogu diplomanti i osobe s manje od godinu dana radnog iskustava.

Mladi koji će raditi na projektima iz područja podatkovne znanosti će tijekom prvih nekoliko mjeseci učiti o obradi i analizi golemih količina podataka, primjeni programskog jezika Python u podatkovnoj znanosti, strojnom učenju, naprednoj analizi podataka i obradi prirodnog jezika (NLP).

Osim treninga, biti će uključeni i u rad na konkretnim projektima uz podršku mentora, a stjecanjem iskustva postat će punopravni članovi A1 agilnih timova. Osim edukacija, imat će priliku učiti i ostale vještine važne za uspjeh u poslovnom okruženju kao što su pripovjedanje, prezentacija, efikasna komunikacija, agilni način rada i slično.

Natječaj je otvoren do 5. rujna

Pripravnici u području podatkovne analitike također će od samog početka biti uključeni u stručne edukacije i praktični rad uz podršku mentora. U prvih par mjeseci bit će uključeni u treninge iz osnova Power BI-a, baza podataka, DWH sustava i SQL-a.

Osobe s prethodnim znanjem iz SQL-a i Pythona imat će mogućnost rada na tri konkretna projekta: IVR VOICE BOT, gdje će sudjelovati u razvoju
virtualnog asistenta koji odgovara na korisničke upite putem telefonskog poziva, LOGISTICS VISUAL RECOGNITION, koji uključuje optimizaciju procesa od naručivanja do knjiženja opreme uz praćenje stanja skladišta u realnom vremenu te NPS, projektu posvećenom razumijevanju korisnika na temelju njihovih interakcija s A1.

Oni vješti u prikupljanju, organiziranju i tumačenju podataka sudjelovat će na projektima koji se bave segmentacijom korisnika, analitikom korisničkog iskustva, analitikom korisničkih interakcija, razvojem prediktivnih modela i sustava, razvojem modela o iskustvu zaposlenika.

Natječaj je otvoren do 5. rujna, do kada svi zainteresirani trebaju poslati svoj životopis i motivacijsko pismo. Nakon toga će sve prijave biti pregledane i najbolje će ući u uži izbor. Kako bi se utvrdilo koji kandidati i koji projekti će činiti najbolji „match“ provest će se testiranje stručnih znanja koja su relevantna za uspjeh, kao i psihološko testiranje. Slijede intervjui tijekom kojih će kandidati dobiti dodatne informacije o programu i projektima, a ujedno će biti prilika da A1 bolje upozna kandidate, njihovo obrazovanje i područja interesa.

Više pojedinosti


 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d blogeri kao ovaj: