EU fondovima do veće konkurentnosti

Nakon nabave novih tehnologija i optimizacije poslovanja

0 Flares 0 Flares ×
Vodeći trojac tvrtke Imaves na nedavnoj godišnjici tvrtke (s lijeva na desno): Vedran Vesel, direktor; Milan Vesel, osnivač i predsjednik uprave te Zoran Habijan, glavni konzultant / Foto: Božidar Prezelj

Zagreb, 06. travnja 2020. – Tvrtka Imaves, softverski integraotr iz Zagreba, objavila je da će posao tijekom ove godine proširiti na tržišta Srednje Europe i Ujedinjene Kraljevine.

Imaves je krenuo u ekspanziju nakon optimizacije i modernizacije poslovnih procesa, financirane iz fondova regionalnog razvoja Europske unije. Tvrtka je dobila sredstva u sklopu natječaja „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti malih i srednje velikih poduzeća kroz informacijske i komunikacijske tehnologije, Ministarstva poduzetništva i obrta. “

Riječ je o gotovo 250 tisuća kuna uloženih u modernizaciju informacijskih i komunikacijskih tehnologija te optimizaciju ključnih poslovnih procesa. EU je sufinancirala Imaves s 99,83 tisuće kuna.

Osim u nove tehnologije, Imaves će navedena sredstva uložiti i u razvoj poslovanja na tržištima Češke Republike i Njemačke i Ujedinjene Kraljevine.

Do sada, tvrtka je najveći dio prihoda ostvarivala u Hrvatskoj i na projektima u susjednim zemljama regije.


 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: