EY Poduzetnik godine

Algebra

0 Flares 0 Flares ×
Hrvoje Josip Balen, Mislav Balković i Tomislav Dominković / Foto: Algebra

Zagreb, 14. studenog 2020. – Vodeći ljudi tvrtke Algebra Grupa, Hrvoje Josip Balen, Mislav Balković i Tomislav Dominković, proglašeni su poduzetnicima godine u natječaju konzultantske kuće EY.

Vodeći trojac iz Algebre izabran je među šest finalista, u konkurenciji od 55 kandidata iz 40 tvrtki. Algebra će predstavljati Hrvatsku na završnom globalnom natjevanju tvrtke EY, u Monte Carlu.

Finalisti nacionalnog natjecanja su uz, Algebru, činili Nikica Gabrić iz klinike Svjetlost, trojac iz Poslovne inteligencije, Gordan Lauc iz Genosa, Stjepan Šafran iz Metal Producta i Matt Darko Sertić iz Applied Ceramicsa.

Ocjenjivači sud sastojao se od poduzetnika i investitora, Nenada Bakića i Saše Cvetojevića te dosadašnjih pobjednika domaćeg programa EY Poduzentik godine, Alan Sumina, Đuro Horvat, Marko Pipunić, Mate Rimac i Silvio Kutić, na čelu s predsjednikom Uprave Atlantic Grupe Emilom Tedeschijem.

Pobjednika su birali prema globalnim kriterijima koji uz financijske pokazatelje u fokusu imaju poduzetnički duh, inovativnost, osobni integritet i strateško usmjerenje.

Više pojedinosti.


 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: