Fiskalna blagajna za različite djelatnosti

HT Premium

0 Flares 0 Flares ×

11. lipnja 2021. – Fiskalna blagajna, model Preimum, razvijena u cijelosti unutar HT Grupe, od strane stručnjaka iz HT-a i Combisa, rješenje je za različite vrste slobodnih djelatnosti, sezonskih djelatnosti, manje ugostiteljske objekte, obrtnike, dostavljače, taksiste, veterinare, djelatnosti koje se bave najmom i ostale. Primarno, proizvod je namijenjen malim i srednjim poduzetnicima, no može ga se koristiti i u velikim sustavma kao dodatne blagajne.

Uz Premium fiskalnu blagajnu korisnici dobivaju sve u jednom touchscreen uređaju – blagajnu, pisač, kartično plaćanje i 20 GB mobilnog interneta, što omogućava stalan pristup internetu za nesmetanu fiskalizaciju te za buduća ažuriranja aplikacije. Korisnici koji se odluče na Premium fiskalnu blagajnu štede svoje vrijeme i ne moraju ići u banku budući da na jednom mjestu, putem HT prodajnih kanala, potpisuju zahtjev za blagajnu i kartično plaćanje za koje je omogućen prihvat kartica svih banaka.

Usluga kartičnog plaćanja omogućena je u suradnji s Erste Card Clubom, a omogućuje jednokratno plaćanje Diners Club, Maestro®, Mastercard® i VISA karticama, plaćanje do 36 rata bez kamata i naknada Diners Club karticom, te plaćanje na rate bez kamata i naknada Maestro, Mastercard i VISA debitnim karticama MBPlus mreže.

Hrvatski Telekom korisnicima Premium fiskalne blagajne osigurava podršku 24/7 te zamjenu uređaja u slučaju kvara idući dan.

Posebna pogodnost je da svi korisnici koji do 31. srpnja aktiviraju Premium fiskalnu blagajnu prva četiri mjeseca plaćaju mjesečnu naknadu u iznosu već od 149 kn (u mjesečnu naknadu uračunata je i mjesečna naknada u iznosu od 10 kn za uslugu kartičnog plaćanja, a blagajnu je moguće naručiti i bez ove usluge). Korisnici ostvaruju i uštedu od 250 kn jednokratno za instalaciju blagajne. Nakon isteka prva četiri mjeseca, korisnici mjesečnu naknadu plaćaju sukladno odabranoj ugovornoj obvezi.

Više pojedinosti


 

 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d blogeri kao ovaj: