Glas poduzetnika traži donacije

Da se nitko ne boji inspekcija ako radi pošteno.

0 Flares 0 Flares ×

Zagreb, 19. travnja 2020. – Udruga Glas Poduzetnika, udruga mikro, malih i srednjih poduzetnika, obrtnika, samozaposlenih i zaposlenika u prviatnom sektoru, koja se svojim prijedlozima gospodarskih mjera postavila kao jedna od agilnijih društvenih skupina u sadašnjoj zdravstvenoj i pandemijom potaknutoj gospodarskoj krizi, traži donacije od svojih članova.

Riječ je o sustavu dobrovoljne članarine-donacije, koji želi konkurirati drugim sustavima obavezne (HGK) i relativno skupe (HUP) članarine.

Glas Poduzetnika kaže da će biti istinski zastupnik poslovnog sektora i da će se boriti za svakog poduzetnika, obrtnika, samostalnog djelatnika, OPG, ured, ordinaciju, iznajmljivača, itd. – čak i za one koji nisu u stanju uplatiti članarinu-donaciju.

Donacijama članova financirati će se profesionalizacija rada Udruge i aktivnosti koje vode prema postizanju postavljenih ciljeva.

Upravni odbor udruge Glas Poduzetnika obavezuje se na potpunu transparentnost u prikazivanju troškova i optimizirano trošenje pristiglih donacija isključivo u svrhu postizanja komuniciranih ciljeva.

Uz donacije, Glas poduzetnika moli svoje članove i simpatizere da im upute konstruktivne prijedloge s obzirom na mjere koje poduzima država. I naravno, da privuku što više svojih prijatelja, poznanika i poslovnih partnera u udrugu.

Glas Poduzetnika je do sada privukao više od 100 tisuća pojedinaca s prebivalištem u Hrvatskoj. To su osnivači više od šest tisuća tvrtki i obrta te njihovi zaposlenici.

Pogledajte što su, u mjesec dana, ostvarili.

Više pojedinosti o udruzi Glas poduzetnika.


 

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: