Globalna telekom konferencija u Istri

Infobip domaćin i sponzor konferencije

0 Flares 0 Flares ×

Hrvatska tvrtka Infobip, koja se u deset godina prometnula u globalnu komunikacijsku platformu koja djeluje u većem dijelu svijeta (u pedeset ureda na svim kontinentima)  organizator je konferencije udrgue GSMA namijenjene tvrtkama okupljenima oko Organizacije za veleporodaju i rješenja u telekomunikacijama – WAS (Wholesale Agreements and Solution Group)

WAS grupa bavi se problemima interoperabilnosti (roaming i interkonekcije) između operatora i telekomunikacijskih čvorišta te pruža članovima udruge GSMA rješenja koja im omogućavaju pružanje pouzdanih GSM usluga korisnicima.

Wholesale Agreements and Solutions Group održava dva skupa godišnje – prošli je održan u emiratu Dubai u ožujku ove godine, a slijedeći počinje danas, 8. listopada, u Rovinju, u Hrvatskoj.

Predstavnici operatora mobilnih rješenja i proizvođača telekomunikacijskih rješenja iz cijeloga svijeta okupiti će se u konferencijskim prostorima stare Tvornice duhana, u Rovinju.

Događaj, nazvan WAS#8, traje četiri dana, a sastoji se od plenarnog i sajamskog dijela te prostora za druženje i umrežavanje.

Više o tvrtki Infobip: www.infobip.com

Više o organizacijia WAS, potražite OVDJE.

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: