Google podupire i hrvatske male poduzetnike

ACT Grupa i Youth Business International

0 Flares 0 Flares ×

Zagreb, 9. rujna 2020. – Mreža poduzetničkih potpornih organizacija koja djeluje u više od pedeset država – Youth Business International – koju financira internetski div Google, podupire više od 200 tisuća malih i srednje velikih tvrtki u Europi, na Bliskom Istoku, u Africi, Aziji i tihooceanskoj regiji. Cilj je tog programa ublažiti negativne utjecaje pandemije na poslovanje.

Toj organizaciji kao nacionalni partner u Hrvatskoj pridružila se ACT Grupa koja će osmisliti paket pomoći za pedesetak lokalnih tvrtki. Poseban naglasak bit će stavljen na digitalizaciju poslovanja i razvoj novih online alata, resursa i informacija koji će poslije biti dostupni svim poduzetnicima u Hrvatskoj.

Doprinos tome dat će i zaposlenici Googlea koji će volonterski podijeliti svoje znanje i stručnost kako bi se osigurali dodatni kapaciteti koji će tvrtkama pomoći da steknu nove vještine i prilagode se izazovima.

Program brzog odgovora i oporavka uključivat će internetske seminrare (tzv. webinare) iz područja pozicioniranja, prodaje, digitalne transformacije, planiranja te upravljanja stresom, stručno mentorstvo u svrhu razvoja poslovanja poduzetnika te jačanja njihovih poslovnih modela.

ACT Grupa je zajednica stvaratelja promjena i poduzetnička potporna organizacija koja već 17 godina jača ekosustav impact ekonomije u Hrvatskoj i regiji srednje i istočne Europe. Kroz strukturirane i korisnicima prilagođene programe potpore fokusirane na edukaciju, umrežavanje i financijsku podršku, omogućava brzi rast poduzeća s pozitivnim društvenim utjecajem.

Više pojedinosti.


 

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: