Goran Car novi glavni direktor Combisa

Povratak ključnog čovjeka…

0 Flares 0 Flares ×

Zagreb, 20. veljače 2020. – Novi član Uprave Combisa i glavni direktor je Goran Car, odlučila je Skupština kompanije. Novu dužnost preuzima 1. ožujka 2020.

Goran Car u Combis dolazi s funkcije direktora Sektora za jezgrenu mrežu i servisne platforme Hrvatskog Telekoma, gdje je proveo četiri godine.

Goran Car je diplomirao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva te magistrirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Rođen je 1977. godine u Koprivnici.

Međutim, Goran je stari Combisov kadar, od 2003. godine pa sve do prelaska u Hrvatski telekom, Goran je obnašao više funkcija unutar tvrtke Combis – funkcije kao što su direktor Strateškog područja za integrirana IT rješenja i usluge, direktor Sektora sistemske integracije, te tehnički direktor za rješenje ComCloud, čiji uspjeh je i doveo do toga da ga HT preuzme.

Goran Car je zaslužani i za to što je Combis među prvima u Hrvatskoj pokrenuo interne korporativne startupe.

“Goran iza sebe ima bogato iskustvo u tehnološkom sektoru, pokretač je i realizator brojnih ICT inicijativa. S obzirom na smjer razvoja Combisa kao vrhunske tehnološke kompanije vjerujem da će Goran donijeti Combisu novu viziju i snagu, kako za zaposlenike, tako i za korisnike ICT rješenja”, istaknuo je ovom prilikom Kostas Nebis, predsjednik Uprave Hrvatskog Telekoma.

Dosadašnji član Uprave i glavni direktor za prodaju Damir Horvat od 1. ožujka prelazi u Nadzorni odbor Combisa, te nastavlja voditi ICT prodaju u HT grupi.


 

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: