Hiperaktivna Poslovna inteligencija

Novi direktor, novi ured i tvrtka u Stockholmu

0 Flares 0 Flares ×
Zoran Božičević. Foto: PI

24. svibnja 2022. – Jednoj od vodećih domaćih tvrtki koja se bavi instalacijama softvera za analizu podataka, ICT konzaltingom i poslovnim izvještavanjem – Poslovnoj inteligenciji iz Zagreba, prije nekoliko dana pridružio se i Zoran Božičević , koji na novu poziciju dolazi iz Combisa u kojem je zadnje tri godine bio Direktor sektora za razvoj poslovnih rješenja koji je brojao 70 ljudi. U 25 godina karijere, Zoranov je fokus podjednako bio na razvoju ljudi i izgradnji timova, kao i na osmišljavanju novih proizvoda.

Poslovna inteligencija je ovog mjeseca otvorila ured i u Stockholmu, nakon Londona, Beča, Podgorice, Beograda, Sarajeva i Ljubljane. Cilj: izravnija i intenzivnija prisutnost i u Skandinaviji. Ured će funkcionirati pod internacionalnim brandom Poslovne inteligencije – BIRD (Business Intelligence Research and Development). Za širenje poslovanja te izgradnju partnerstva i odnosa u skandinavskoj regiji odgovoran je Sanel Mujić.

Sanel se timu Poslovne inteligencije pridružio u travnju ove godine, upravo s ciljem posvećivanja tržištima na sjeveru Europe. Prethodnih sedam godina, Sanel je karijeru gradio u Švedskoj, a prije toga u Austriji, Sloveniji i Hrvatskoj.

Više pojedinosti


 

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: