HOK sufinancira nastup na sajmu u Celju

Riječ je o najvećem obrtničkom sajmu u široj regiji

0 Flares 0 Flares ×


Hrvatska obrtnička komora organizirati će i sufinancirati s 50% cijene standardno uređenog izložbenog prostora kolektivan nastup svojih članova na 51. Međunarodnom obrtničkom i poduzetničkom sajmu u Celju 2018.,

Riječ je o najvećem obrtničkom sajmu u široj regiji, koji će se održati od 11. do 16. rujna 2018. godine na prostoru Celjskog sajma u gradu Celju.

Međunarodni sajam u Celju respektabilna je sajamska izložba s oko 1.500 izlagača iz 33 države svijeta, s velikom posjećenošću (oko 120.000 posjetitelja u 2017. godini iz 40 država svijeta) te je mjesto kvalitetne prezentacije proizvoda i usluga za obrtnike i poduzetnike koji žele u direktnom kontaktu s potencijalnim kupcima provjeriti kvalitetu svojih proizvoda i usluga, s ciljem izvoza te dolaska do novih poslovnih kontakata za buduće poslove.

Cijena izlagačkog prostora, uz logistiku nastupa po principu“ključ u ruke”, uz sufinanciranje HOK-a za članove Hrvatske obrtničke komore uz popust od 50% iznosi 72,80 EUR-a po m2 + PDV (25%), odnosno ukupno za platiti 91,00 EUR/m2 standardno uređenog izložbenog prostora.

Više o navedenoj incijativi Hrvatske obrtničke komore zainteresirani obrtnici i poduzetnici mogu potražiti ovdje, na internetskim stranicima komore.

 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: