Hrvat, menadžer godine u Sloveniji!

Adrian Ježina

0 Flares 0 Flares ×
Adrian Ježina, predsjednik Uprave Telemacha Slovenije i Telemacha Hrvatske

1. listopada 2021. – Jedna od najprestižnijih nagrada u području menadžmenta u Sloveniji Menadžer godine, koju dodjeljuje Udruga Manager, Ježini je uručena za izvanredna poslovna postignuća koja je ostvario vodeći Telemach Sloveniju. Time je Ježina postao prvi stranac koji je dobio ovu nagradu u posljednjih deset godina.

Pored predanosti osiguravanju kontinuirane izvrsnosti u Sloveniji, Ježina je snažno posvećen uvođenju novih konkurentnih tehnologija i osiguravanju najboljeg korisničkog iskustva u Hrvatskoj, gdje posljednjih godinu i pol dana Telemach prolazi kroz veliku transformaciju poslovanja.

Predsjednik Uprave Telemacha Hrvatske i Slovenije, zaslužan za uspješnu transformaciju Telemacha na slovenskom tržištu, najavio zauzimanje liderske pozicije i na hrvatskom telekom tržištu.

S ciljem osiguravanja najboljeg korisničkog iskustva i dostupnosti gigabitnih brzina u cijeloj Hrvatskoj, provedena je migracija svih tehničkih sustava iz Tele2 Švedska te je pokrenut ulagački ciklus od 1,7 milijardi kuna u modernizaciju mobilne i izgradnju najbrže 10 Giga optičke mreže.

„U Sloveniji je prvo bilo potrebno redefinirati što zapravo želimo. S istim, naslijeđenim timom uspjeli smo ostvariti cilj jer smo svi puhali u isto jedro. Bez dobrog tima nema dobrih rezultata, kao niti zadovoljnog korisnika bez zadovoljnog zaposlenika“, ističe Ježina, bivši vaterpolist kojeg je upravo iskustvo profesionalnog sportaša naučilo važnosti timskog duha, upornosti na duge staze te nošenju sa stresom.

Uspjeh Telemacha Slovenije koji iz godine u godinu bilježi bolje rezultate te je u prošloj godini ostvario veći EBITDA nego što je bio rast kod sva tri glavna konkurenta zajedno, zasluga je upravo Adriana Ježine koji je 20-godišnju menadžersku karijeru proveo na upravljačkim pozicijama u Siemensu, Telekom Austria, Mobitel Bulgaria, Vipnetu, B.netu te je danas u Telemachu.


 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d blogeri kao ovaj: