Hrvatski integrator u Saudijskoj bolnici

Nastavak širenja tvrtke IN2 na međunarodnom tržištu

0 Flares 0 Flares ×
Slijeva: predsjednik Uprave tvrtke Hosna Medical Care Mohammad A. Al Sager; Siniša Košćina, Direktor razvoja poslovanja u Sektoru zdravstva, IN2; Lieven Baten iz tvrtke Acalis.

Tvrtka IN2 potpisala je ugovor o isporuci, implementaciji i održavanju zdravstvenog informacijskog sustava Green Cube (kojeg proizvodi španjolska tvrtka Tich Consulting) u ustanovama za njegu pacijenata u Saudijskoj Arabiji.

U prvoj fazi, do kraja ove godine, bit će pokrivene dvije zdravstvene ustanove u glavnom gradu, Rijadu, a sustav će se nakon toga proširiti na slijedećih pet gradova u Saudijskoj Arabiji i zemljama članicama Vijeća za suradnju u Zaljevu.

IN2 i Tich Consulting su na navedenom poslu pod-ugovorne tvrtke belgijskog Acalisa, tvrtke koja djeluje u području zdravstva na globalnoj razini, a na područje Saudijske Arabije uvodi nove i suvremene usluge zdravstvene njege.

Ovo je prvi projekt tvrtke IN2 u zemljama članicama Zaljevskog vijeća za suradnju, a dolazi nakon uspješnog ulaska na tržišta Azerbajdžana i Vijetnama. S preko 40 zdravstvenih ustanova u portfelju klijenata u koje je uspješno implementirao informacijske sustave, IN2 sve snažnije izvozi ovaj proizvod, jačajući svoju prisutnost na tržištima regije i svijeta.

IN2 grupa ima tim od sedamdesetak stručnjaka koji se bavi razvojem softverskih proizvoda za bolnice, laboratorije, zdravstvena osiguranja i druge zdravstvene institucije.

Softvere za zdravstvo IN2 grupa isporučuje po načelu „ključ u ruke“, izvodeći sve od početne evaluacije stanja, instalacije programskog paketa, prilagodbi, treninga korisnika, podrške i održavanja sustava tijekom cijelog njegova životnog vijeka, do savjetovanja o unapređenju poslovnih procesa.

Više pojedinosti: www.in2.eu

___

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: